Леман није решење

Иако је доведен из Штутгарта да појача Арсенал на голу, 41-годишњи Јанс Леман није добро решење на за "тобџије", сматра тренер лондонског клуба Арсен Венгер. "Леман има проблема код голманских процена и на линији", сматра француски стручњак, који је рекао да ће за две недеље знати да ли ће моћи да рачуна на немачког чувара мреже.

Менаџер Арсенала Арсен Венгер признао је да немачки чувар мреже Јанс Леман није најбоље решење за његову екипу у овом тренутку. После повреде Шћешног на утакмици са Барселоном у осмини финала Лиге шамопиона, место између статива заузео је Мануел Алмуња, који није оправдао Венгерово поверење.

Иако се у првом трентуку чинило да би 41-годишњи Леман, који је готово извучен из пензије, био добро прелазно решење, Венгер је рекао да овај голман још није спреман за изазиве у Премијер лиги.

"Леман личи на човека који је одлично одржавао физичку спрему. Он је спреман физички, али има проблема код са голманским проценама, и на линији. Да ли ћу га употребити у екипи, знаћу за две недеље", рекао је Венгер.

Немачки голман је последњу такмичарску утакмицу одиграо још у марту прошле године, и од тог времена није улазио у игру у екипи Штутгарта.

Није тајна и да је Венгер јако незадовољан Алмуњом, који је директно одговоран за примљени погодак на мечу против Блекбурна, где су "тобџије" испустиле важне бодове у борби за титулу. Ипак, француски стручњак избегава да јавно критикује шпанског чувара мреже, јер је свестан да му је он у овом тренутку једино решење на голу.

Леман ће имати две недеље да форму доведе у такмичарски ниво, јер у том периоду траје пауза у првенству због утакмица репрезентације.

Немац, који је био члан Арсеналове генерације која је последњи пут узела титулу, има велику подршку навијача "тобџија", који нису заборавили његове заслуге код освајања трофеја.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи