Нови уговори за Дел Пјера и Буфона

Капитен и заменик капитена Јувентуса требало би ускоро да продуже уговоре са клубом. Искусни голман изјавио је да су приче о његовом одласку из Торина нетачне и да жели да заврши каријеру у редовима црно-белих.

Алесандро Дел Пјеро и Ђанлуиђи Буфон, освајачи Светског првенства из 2006. године, ускоро ће потписати нове уговоре са Јувентусом. На тај начин оба играча ће ставити тачку на спекулације о одласку и потврдити жељу да до краја каријере остану уз "стару даму".

Према извештајима из Италије, очекује се да Буфон стави потпис на уговор који ће гарантовати сарадњу до 2016. године.

"Нећу отићи из Јувентуса. Овај клуб је мој приоритет и тако ће бити и у наредном периоду. Шта год прочитате о мом одласку, знајте да су то приче без основе", рекао је Буфон.

Верује се да је капитен Дел Пјеро већ договорио услове наставка сарадње, али клуб није званично потврдио овакве наводе.

Ове вести требало би да побољшају ситуацију у Јувентусу, који и ове сезоне бележи резултате испод свих очекивања и реномеа клуба.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи