Вештачка трава за елиту

Фудбалери БАСК-а почињу пролећни део првенства са прве позиције, а утакмице ће играти на стадиону на Царевој ћуприји који је покривен вештачком травом. Меч са Бежанијом биће први званични меч одигран на вештачкој трави у историји српског фудбала.

За викенд се наставља такмичење у Првој лиги Србије, а најзанимљивије биће на Царевој ћуприји, где јесењи шампиони, екипа БАСК-а дочекује Бежанију. Ипак, од спортског дела меча, можда је чак вреднија чињеница да ће се меч између БАСК-а и Бежаније играти на вештачкој трави, први пут у историји српског фудбала.

Терен БАСК-а добио је сертификат Међународне фудбалске федерације, а стадион умногоме подсећа на фудбалске стадионе на Острву. Тренутни капацитет је 2.400 места, али би ускоро требало да буде проширен.

Очекује се и постављање четири рефлектора, што би омогућило одигравања мечева у вечерњим терминима, а стадион ће ускоро стећи све услове за одигравање званичних међународних мечева.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи