Станојевић, само победа

Партизан жели победу. Тренер црно-белих Александар Станојевић очекује да екипа настави победнички низ. Посао неће бити лак, у госте долази екипа са Карабурме. Градски дерби почиње у 15.00 часова.

Пролећна премијера у Хумској. Партизан, коначно, игра меч пред својим навијачима. Охрабрени добрим играма у табору "црно-белих" су уверени у наставак серије. Црно-белима меч долази у незгодном тренутку, пред први полуфинални дуел Купа Србије против Црвене звезде, 15. марта, такође на стадиону Партизана. ОФК Београд има половичан успех, једна победа и један пораз у наставку сезоне. Ипак дуел са црно-белима је нешто посебно. Тим са Карабурме вреба прилику да се приближи врху табеле и да се укључи у борбу за Европу.  Мотива на претек на обе стране, што је најбоља позивница за гледаоце.  

"Ово је први 'пролећни' меч на нашем стадиону и биће нам потребна подршка навијача. Свака утакмица нам је битна у походу на титулу. Увек сам говорио да Партизан мора да побеђује уз атрактивну игру и засад то добро радимо. Покушаћемо да одржимо просек од три и више постигнутих голова по утакмици, иако знам да је то тешко", рекао је Станојевић на конференцији за новинаре у Београду.

Партизан има пет бодова више од другопласиране Црвене звезде, а у прва два кола црно-бели су постгли седам и примили један гол.

"Ја сам перфекциониста, али наравно да сам задовољан оваквим учинком у прва два меча. Ипак, знам да увек може боље и покушаћемо да исправимо неке грешке из Инђије и Куле", навео је Станојевић.

Шеф стручног штаба црно-белих сутра неће моћи да рачуна на левог бека Александра Лазевског, а можда ни на играча средине терена Звонимира Вукића.

"Тешко да ће Лазевски бити спреман за сутра, док Вукић има мањих проблем са примицачем. Видећемо после данашњег тренинга", казао је Станојевић.

У стручном штабу Партизана јуче је дошло до промена пошто са екипом више неће радити кондициони тренер Дејан Илић.

"Промене су нормална ствар у овом послу. Најважније је да постоји одређени систем рада и да ствари наставе добро да функционишу", објаснио је он.

Утакмица 18. кола Супер лиге Партизан-ОФК Београд игра се сутра од 15 сати на стадиону у Хумској. Цене улазница су 200 (јужна трибина) и 400 динара (источна и западна трибина).

Сви навијачи који сутра купе улазницу за меч полуфинала Купа Србије Партизан - Црвена звезда, који се игра 16. марта, моћи ће бесплатно да уђу на утакмицу против ОФК Београда.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи