Брачно-навијачке размирице

У Енглеској, једна жена је показала где је оданост клубу можда и важније од оне према партнеру. Навијачица Манчестер јунајтед морала је полицији да објашњава увредљиву налепницу коју је залепила на кола свог супруга, који навија за Сити.

Када муж и жена навијају за различите градске ривале, онда мора и полиција да интервенише. Иако није у питању било какво насиље, ситуација за брачни пар навијача два клуба из Манчестера, није била пријатна.

У Манчестеру је жена која навија за Јунајтед, залепила на супругов ауто налепницу са веома увредљивом поруком за Сити, који је његов клуб.

Порука на којој је писало: "Првог дана бог је створио Јунајтед, и онда се зај..о и направио Сити", веома брзо је привукла пажњу полиције, која је морала да интервенише.

Полиција је упозорила жену да је порука увредљива, и да ће, уколико је не скине, морати на суд. Компромис је постигнут када је жена са налепнице избрисала само једно слово, после које је порука постала прихватљива.

Овај мали брачно-навијачки неспоразум, на срећу није пореметио складне односе између партнера.

Жена је рекла да није могла да верује да је због ове шале морала да интервенише полиција, док је муж са осмехом прихватио овај навијачки изазов супруге, рекавши да се горе ствари чују на трибинама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи