Без комплекса против Звезде

Тренер фудбалера Јагодине Миљојко Гошић тврди да његови играчи неће бити инфериорни у односу на Звезду, у утакмици 18. кола шампионата.

"Црвена звезда је велики и успешан клуб који изазива емоције код ривала. Ми ћемо, међутим, покушати да играмо препознатљиво", поручио је Гошић и додао да у оваквим утакмицама "увек има нешто да се добије".

Он је оценио да су његови изабраници доборо одиграли прве две утакмице последњег дела шампионата и истакао да имају права да се надају повољном исходу меча са црвено-белима.

"Утакмицу са Звездом дочекујемо са пуно оптимизма", истакао је Гошић и додао да се до самог изласка не терен неће знати састав тима.

"Сви желе да играју овакве утакмице, али ћемо изабрати тим који у овом тренутку на физичком плану може дати највише", додао је Гошић и напоменуо да "Црвена звезда доласком Роберта Просинечког игра другу игру".

"Они желе да свих 90 минута имају лопту у поседу, односно да доминирају, Због тога морамо имати физички расположене играче, који ће успоставити ритам и наметнути своју игру", објаснио је Гошић.

Првотимац Јагодине Александар Васиљевић оценио је да ће утакмица против Звезде бити празник фудбала за Јагодину"

"Очекујем повољан резултат", рекао је Васиљевић и позвао навијаче да дођу "у што већем броју".

Утакмица Јагодина - Црвена звезда игра се у суботу 12. марта од 13 сати.

Црвена звезда после 17 одиграних кола налази се на другом месту на табели са 41 бодом, а Јагодина на 10. са 21 бодом.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи