Без пријаве за Челзијевог "револвераша"

Ешли Били Кид Кол успео је да се провуче представницима закона. Против фудбалера Челзија, који је пре две недеље у свлачионици ваздушном пушком ранио 21-годишњег студента, полиција неће подићи кривичну пријаву. Једине дисциплинске мере против Кола предузела управа "плаваца"

"Револвераш" Ешлин Кол може да одахне, његова пуцњава у свлачионици Челзија, када је из ваздушне пушке ранио 21-годишњег студента Тома Кована, проћи ће без кривичне пријаве.

Како пише британски Мирор (The Mirror), после разговора са челницима Премијер лиге, полиција је одлучила да прекине даљу истрагу о овом инциденту. Ни жртва пуцњаве Том Кован нема намеру да поднесе тужбу против играча Челзија.

Инцидент се догодио 20. фебруара у тренинг центру Челзија, само дан после пораза те екипе од Евертона у ФА Купу.

Медији и јавност нису имали милости према Колу, тражећи од тренера Карла Анчелотија да га избаци из екипе, што је италијански стручњак одбио.

"Шта треба сад да радимо, да га убијемо?", одговарао је Анчелоти медијима, узевши у заштиту свог играча.

На крају Кола је казнити управа клуба, што ће бити и једина казна за "револвераша".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи