У Милану разочарани

Фудбалери и тренер Милана Масимилијано Алегри сложни су у оцени да су били бољи од Тотенхема иако се клуб из Лондона пласирао у четвртфинале Лиге шампиона, пренели су италијански медији.

После два дуела Тотенхем је прошао даље захваљујући победи у Милану од 1:0. У реванш мечу одиграном синоћ у Лондону није било голова.

"Грешка у првој утакмици коштала нас је пласмана у наредну рунду. Упркос елиминацији, задовољан сам игром у реваншу и то би требало да нам донесе самопоуздање пред нове изазове у Серији А", оценио је Алегри чија се екипа налази на водећој позицији италијанског првенства.

Нападач Милана Златан Ибрахимовић рекао је да његова екипа сада мора да се концентрише на освајање првенства и Купа Италије. "Тотенхем је у две утакмице једном шутнуо на гол и погодио. Не побеђује увек бољи. Сада нам предстоји да се окренемо освајању "дупле круне" у домаћем шампионату", рекао је Ибрахимовић.

Разочаран је био и други центарфор "росо-нера" Алесандре Пато. "Тешко је када испаднете на овакав начин, после доминације у оба дуела", истакао је бразилски фудбалер. Играч средине терена Матје Фламини сматра да су његови саиграчи и он синоћ у Лондону пружили максимум, али да их гол није хтео.

"Цео меч играо се на половини Тотенхема и сви су могли да виде да смо били бољи. Дали смо све од себе, али изостао је жељени погодак", рекао је Фламини.

Поред Тотенхема у четвртфинале пласирале су се екипе Барселоне, Шахтјора и Шалкеа, док су реванш мечеви осталих дуела на програму 15. и 16. марта.

У њима се састају Бајерн-Интер (први меч 1:0), Манчестер јунајтед-Марсеј (0:0), Реал Мадрид-Лион (1:1) и Челси-Копенхаген (2:0).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи