Просинечки задовољан

Тренер Црвене звезде Роберт Просинечки рекао је да је задовољан победом од 3:1 над Инђијом, али да је његов тим повремено играо неорганизовано.

"Задовољан сам и резултатом и победом. Утакмице није била лоша, али смо у једном тренутку играли неорганизовано. Мораћу да погледам снимак да бих рекао више, али меч је свакако био чудан јер смо код 2:0 препустили иницијативу Инђији и много губили лопту", рекао је он.

Звезда је победила са 3:1 у 17. колу Супер лиге Србије, али је меч завршила са 10 играча, јер се повредио Ли Ади и морао да изађе, али није смео нико да га замени, пошто је Просинечки искористио три измене.

"Можда сам прерано имао три измене, али сам желео да допринесем убојитости. Најважније је да су играчи показали карактер и да могу да играју са десторицом. Мораћемо и да радимо на прекидима јер смо поново примили гол из корнера", рекао је Просинечки.

Адијeво здравствено стање биће познато после детаљних прегледа сутра.

Тренер Инђије Зоран Јанковић рекао је да је Звезда заслужено победила, као и да његов тим није играо уједначено.

"Мој тим је одиграо два различита полувремена. У првом смо подбацили, а у другом више учествовали у игри. Ако тако наставимо, можемо да опстанемо у лиги", рекао је Јанковић.

Инђија је у прва два кола пролећног дела изгубила од лидера Партизана, а онда и од другопласиране Звезде.

"Нисам ни очекивао бодове против Партизана и Звезде, већ да увежбавамо стил игре за наставак сезоне", рекао је Јанковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи