Крај лошег периода за Челси

Италијан на клупи Челсија сматра да су добре партије у последњих месец дана знак да је клуб изашао из кризе. Анчелоти очекује квалитетан завршетак сезоне и борбу за трофеје. Похвале на рачун Џона Терија и Френка Лампарда.

Карло Анчелоти коначно може мирно да спрема екипу, након много притисака од стране медија и навијача због серије лоших издања Челсија. Од почетка 2011. године „плавци" су испали из Купа и знатно умањили шансе да се боре зе титулу.

Међутим, победа над Блекпулом (3:1) била је трећа у низу, па Анчелоти може да буде оптимиста пред последњих десет кола у шампионату Енглеске, али и завршницу Лиге шампиона.

„Мислим да смо дефинитивно оставили лош период за собом. Сада имамо три одлично одигране утакмице у којима смо остварили добре резултате. Сматрам да је негативан моменат дефинитивно иза нас", изјавио је Анчелоти.

Лоша серија резултата довела је Челси на пету позицију у првенству, али у последњих 11 мечева су само једном напустили терен погнутих глава. Овај низ могао би бити настављен у следећих десетак дана, када „плавци" играју реванш меч против Копенхагена, али и битну утакмицу против Манчестер ситија.

Френк Лампард и Џон Тери су били стрелци у Блекпулу, што радује Анчелотија, који сматра да је повратак у форму двојце Енглеске репрезентације један од најбитнијих услова за успешан финиш сезоне.

„Тери и Лампард пружили су одличне партије у претходних неколико недеља, али не кажем то само због тога што су били стрелци. Они су својим наступима помогли тиму и то је сада најбитније", закључује Анчелоти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи