ФА кажњава Сер Алекса?

Фудбалски савез Енглеске (ФА) затражио је снимак изјаве тренера Манчестер јунајтеда Алекса Фергусона после утакмице са Челсијем, јер разматра да покрене дисциплински поступак против стратега клуба са Олд Трафорда.

Челси је у уторак после преокрета на свом стадиону победио Манчестер јунајтед са 2:1, а Фергусон је критиковао суђење Мартина Еткинсона на тој утакмици.

Фудбалски савез је тражио од телевизије Манчестер јунајтеда снимак изјаве коју је Фергусон дао, али та телевизија није обавезна да уступи снимак.

Челси је победио лидера првенства голом Френка Лампарда из једанаестерца у 79. минуту, а Еткинсон је досудио најстрожу казну после старта Криса Смолинга на Јурија Жиркова. Фергусон није много причао о пеналу, већ о томе што судија није искључио Давида Луиза после старта над Вејном Рунијем.

"Желимо поштеног судију на утакмицама, или барем снажног - а такав нам није судио. Морам да кажем, када сам видео ко ће судити утакмицу - уплашио сам се. Плашио сам се најгорег", рекао је Фергусон за клупску телевизију.

Фергусон је до сада у неколико наврата био суспендован и новчано кажњаван због критиковања судија. ФА ће сутра поподне саопштити да ли ће покренути поступак против Фергусона.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи