Жигић циља опстанак у лиги

Центарфор Бирмингема поносан је на успех клуба, али и на гол који је донео трофеј и обезбедио такмичење у Лиги Европе наредне сезоне. Жигић је сада концентрисан на борбу за опстанак и наглашава да је то главни циљ клуба.

Никола Жигић одушевљен је што је голом помогао Бирмингему да освоји Лига Куп и на тај начин обезбеди клубу да следеће сезоне наступа у Лиги Европе. У Бирмингему је празнична атмосфера и сви су поносни оствареним, али сада је пред клубом битнији задатак - опстанак у Премијер лиги.

Горостасни центарфор упозорио је своје саиграче да у овом тренутку нема места за опуштање и да је пред њима и даље велика борба за опстанак у Премијер лиги, која почиње у суботу, када Бирмингем дочекује градског ривала Вест Бромвич Албион.

"Освојили смо Карлинг Куп и неописиво смо срећни због тога. Чак ћемо играти у европском такмичењу следеће сезоне, али опстанак у лиги је наш примарни циљ", изјавио је Жигић.

Нападач репрезентације Србије сматра да квалитет шампионата Енглеске не дозвољава екипама да унапред упишу бодове и да свака утакмица захтева максималну концентрацију, како би се дошло до успеха.

"Свестан сам да ће бити тешко остати у лиги, пошто свако свакога може да победи, како код куће, тако и на страни. Међутим, ми смо доказали да смо храбри и да можемо да одговоримо изазовима. Приказали смо одличну игру у тешким тренуцима. Сада морамо савладати ВБА, јер су они једни од главних конкурената у борби за опстанак. Ако добијемо, можемо још више да им отежамо живот", закључује Жигић .

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи