Гвардиола провео ноћ у болници

Тренер каталонске екипе Пеп Гвардиола показао је завидну приврженост клубу када је и поред јаких болова путовао са екипом на гостовање у Валенсији. По повратку у Барселону Гвардиола је, ипак, хоспитализован како би се проблем који траје већ дуже коначно решио.

Из фудбалског клуба Барселона стигло је саопштење да је тренер те екипе Пеп Гвардиола ноћ између среде и четвртка провео у болници. Разлог свему је бол у доњем делу леђа о коме је било доста речи претходних дана у медијима у Шпанији.

Шеф стручног штаба лидера шпанског првенства отишао је у болницу тек након што се његова екипа вратила са гостовања у Валенсији.

За сво време трајања сусрета Гвардиола је седео на клупи а камере су у неколико ситуација снимиле тренера који се, по двој прилици, ниј осећао ни најмање пријатно.

Тренер шампиона Шпаније већ неколико недеља има проблема са леђима.

Екипа Барселоне следеће недеље дочекује енглески Арсенал у реванш утакмици осмине финала Лиге шампиона. У првом мечу било је 2:1 за Арсенал.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи