Роналдињо се угледа на Петковића

Два пута најбољи играч планете Роналдињо истакао је Рамба Петковића као играча чију би каријеру, а и популарност, желео да достигне у дресу Фламенга.

Један од најбољих фудбалера свих времена Бразилац Роналдињо сматра да је српски интернационалац Дејан Петковић најбољи извођач слободних удараца свих времена и да би волео да у Фламенгу остави исти траг као и популарни Рамбо.

Управо је голом из слободног ударца у мечу против Боависте Роналдињо свом тиму донео победу у Купу Гуанбара.

"Када се утакмица завршила, присетио сам се голова Зика и Петковића. То су биле две суперзвезде у дресу Фламенга. Надам се да ћу наставити њиховим путем. Они су погађали за титулу и остављали су то иза себе. Настављали су да се боре за нове победе као да се ништа није десило", рекао је Роналдињо након тог сусрета.

Дејан-Рамбо Петковић је формално саиграч Роналдиња, али је склоњен из такмичарске екипе по жељи тренера Луксембурга који сматра да му ветеран није неопходан за ову сезону.

Љубимац навијача Фламенга је, наравно, присутан на свакој утакмици као навијач.

"Победа у Купу Гуанбара је веома важна за клуб и није је лако освојити. Роналдињо је бриљирао као плејмејкер и још је погодио из 'слободњака'. То што се присетио Зика је природна ствар, јер сви знају какв је он мајстор за прекиде био. Али, морам да му се захвалим што је и мене споменуо", изјавио је Петковић.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи