Ибрахимовић под знаком питања

Велике су шансе да сјајни Швеђанин неће бити у саставу Милана у утакмици против Јувентуса који је на програму у суботу. Ибра има проблема са леђима који вуче из прошлонедељног сусрета са Наполијем.

У овом тренутку није извесно хоће ли се Златан Ибрахимовић наћи у тиму у суботњем дербију Серије А који његов Милан игра са торинским Јувентусом. Швеђанин осећа јак бол у пределу леђа.

Ибрахимовић је осетио болове у леђима после победе против Наполија, када је био и стрелац, пре три дана и од тада је на терапијама.

Тренер Милана Масимилијано Алегри у великом је проблему пошто му је Ибрахимовић, који је ове сезоне у Серији А постигао 14 голова, потребан и за реванш меч осмине финала Лиге шампиона против Тотенхема, у Лондону следеће седмице.

Уколико Ибрахимовић заиста не буде у могућнсти да помогне клупским друговима у Торину највероватније ће га заменити Антонио Касано.

"Росо-нери" на табели италијанског шампионата заузимају прво место са пет бодова више од другопласираног Интера. Дуел са Јувентусом, осим бодова у трци за титулу првака, важан је и због велике жеље за реваншом пошто је "Стара дама" у првом делу сезоне победила у Милану (2:1).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи