Ирци навијају на Маракани

Када 25. марта на терен буду истрчале репрезентације Србије и Северне Ирске, на трибинама празне Маракане неће бити мук. Групи гостујућих навијача, којима је Уефа дозволила да присуствују утакмици, биће допуштено да навијају.

Фудбалска репрезентација Северне Ирске, на мечу Ц групе квалификација за шампионат Европе 2012. године у Пољској и Украјини против Србије у Београду, 25. марта, имаће подршку 200 ви-ај-пи гостију који ће током сусрета моћи да навијају за своје љубимце.

Европска фудбалска унија раније је дозволила гостима да доведу навијаче у Београд, упркос чињеници да ће меч бити одигран без присуства публике, због инцидента који су присталице нашег државног тима направиле у Ђенови на прекинутој утакмици са Италијом.

Навијачи Северне Ирске су званично ви-ај-пи гости, спонзори и пријатељи Фудбалске асоцијације, а ниједним правилником Уефе нису регулисана правила њиховог понашања.

То значи да би гости из Белфаста, који ће највероватније бити смештени на једној од галерија стадиона Црвене звезде, могли да понесу бубњеве, заставе и остале навијачке реквизите и тако својим репрезентативцима направе ж"домаћи амбијент.

Правилник Уефе је веома јасан, када је реч о званичним лицима. Оба Савеза на стадиону могу да имају по 75 представника, укључујући и играче, а утакмицу ће уживо моћи да посматрају и акредитовани новинари, полицајци, комесари за безбедност и особе које обављају посао у вези са инфраструктуром стадиона.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи