Анри би да се врати

Одмах би се вратио у Арсенал, то се не доводи у питање. Надам се да ћу се једног дана вратити. Волим клуб и желим да му дам све што могу, после онога што је он мени пружио, рекао је бивши нападач "тобџија" Тјери Анри.

Иако Тјери Анри новац зарађује играјући "преко баре" за Њујорк Ред булс, 33-годишњи нападач признаје да му недостаје Арсенал, у којем је провео осам сезона.

Анри је за "тобџије" одиграо 254 утакмице на којима је постигао 174 голова, а клуб је напустио 2007. године, када се придружио Барселони. Иако у позним фудбалским годинама, Француз се нада да би ипак могао да се врати у клуб из северног Лондона.

"Волим Арсенал. Нажалост, иако сам морао да одем из клуба, ја га никад заправо нисам напустио. Кад год сам тамо, осећам се као да сам се вратио кући. То је велика породица и ја сам велики навијач екипе. Знам како је када се победи Манчестер јунајтед, знам какав је осећај када се игра против Тотенхема и шта све то значи навијачима. Тај осећај се не стиче после једне или две године проведене у тиму, мораш да живиш и дишеш за Арсенал да би то схватио", рекао је Анри.

Он је рекао да би се, уколико би добио понуду, без размишљања вратио у екипу.

"Одмах би се вратио у Арсенал, то се не доводи у питање. Надам се да ћу се једног дана вратити. Волим клуб и желим да му дам све што могу, после онога што је он мени пружио", нагласио је Анри и додао да би, ако већ не може као играч, бар помогао стручном штабу "тобџија".

Француски фудбалер није искључио да једног дана замени Венгера на клупи Арсенала.

"Свестан сам да ће дан када Венгер напусти клуб бити тежак за Арсенал. Не знам ко би могао да га замени, то ће бити тешка одлука. Али ако једног дана мене буду желели, волео бих да се вратим", истакао је Француз.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи