Роналдињо срећан у Фламенгу

После шест мечева у дресу Фламенга и три гола, Роналдињо освојио први трофеј, Гуанабара куп. Дошао сам у Фламенго у право време. Веома сам мотивисан да почнем поново добро да играм и поново будем срећан, изјавио Дињо.

Бразилски фудбалер Роналдињо изјавио је данас да је задовољан како се ствари одвијају од када је из Милана, у јануару, дошао у Фламенго. За бразилски клуб одиграо је само шест утакмица, а већ је дошао до првог успеха, Гуанабара купа.

Роналдињо још не игра на нивоу као када је био два пута проглашен за најбољег играча света, али је у недељу постигао одлучујући гол и узео први трофеј са Фламенгом, после 10 година играња у Европи.

Према његовим речима, осећа се сјајно и веома је задовољан како се ствари одвијају од када се вратио у Бразил.

Одлучујући гол у финалу Гуанабара купа, био је његов трећи погодак, од јануара када је дошао из Милана.

"Дошао сам у Фламенго у право време. Веома сам мотивисан да почнем поново добро да играм и поново будем срећан", рекао је Роналдињо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи