"Швабе" се не предају

Победом у Франкфурту (2:0), Штутгарт остао са шансама да и следеће сезоне наступа у Бундеслиги, Здравко Кузмановић одиграо свих 90 минута. Вердер на свом терену стигао до бода против Леверкузена у последњим тренуцима меча (2:2).

Екипа Штутгарта забележила је битну победу у борби за опстанком у бундеслигашком друштву. Изабраници Бруна Лабадије савладали су Ајнтрахт у Фрнкфурту са 2:0 и најавили излазак из кризе у којој се налазе већ неколико месеци.

Ипак, почетак меча није слутио на срећан крај. Већ у 15. минуту, „Швабе" остају без капитена Матијуа Делпјера, па су већи део сусрета одиграли са играчем мање.

Штутгарт је некако издржао до полувремена, а онда, у само пет минута, постигао два поготка и осигурао врло битна три бода. Стрелци су били Харник у 64. и Хајнал у 68. минуту меча.

„Швабе" су, после победе, на претпоследњем месту на табели Бундеслиге, са 22 бода, док први тим изнад зоне испадања, Вердер из Бремена, има три бода више.

Вердер је, после велике борбе, освојио бод против другопласираног Леверкузена. Гости су водили са 2:0, головима Дердијока и Ролфса, али је Везер ипак имао разлога за радост.

Кислинг је аутоголом, смањио предност своје екипе, да би у последњим тренуцима меча, Пред донео велики бод екипи у борби за опстанак. Бајер је од 87. минута играо са играчем мање због искључења Видала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи