Барса убедљива против Мајорке

Фудбалери Барселоне су у гостима убедљиво савладали екипу Мајорке са 3:0 у утакмици 25. кола првенства Шпаније, док је Еспањол код куће победио Реал Сосиједад са 4:1.

Изабраници Пепа Гвардиоле су до водјства на Мајорци дошли поготком Лионела Месија у 38. минуту, када је лоб ударцем главом преварио домаћег чувара мреже.

Актуелни првак Шпаније вођство је дуплирао у 57. минуту голом Давида Виље, који је избегао офсајд замку задњег реда Мајорке. Коначан резултат је у 66. минуту поставио Педро Родригез прецизним ударцем са ивице казненог простора.

Фудбалери Еспањола су након убедљиве победе против Сосиједада дошли до петог места на табели. Еспањол је повео аутоголом Данија Естраде у 42. минуту, а исти играч је два минута касније постигао и изједначујући погодак за Сосиједад. Домаћин је до бодова дошао погоцима Серхија Гарсије у 54, Хозеа Калеона у 81. и Хавија Маркеса у 90. минуту.

Екипе Атлетика и Севиље одиграле су нерешено 2:2 у Мадриду. Алваро Негредо је у 41. минуту довео Севиљу у вођство, а изједначио је Алберт Коке у 47. минуту. Севиља је још једном повела, голом Ивана Ракитића у 66. минуту, а 10 минута касније коначан резултат поставио је Хосе Антонио Рејес.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи