Убедљиви Манчестер

Лидер на табели енглеске Премијер лиге Манчестер Јунајтед био је убедљив на гостовању Вигану, а осим "црвених ђавола" по четири пута мрежу противника затресли су Вулверхемптон и Астон Вила.

Изабраници менаџера Алекса Фергусона нису имали пуно проблема против недораслог Вигана, али су до убедљивог тријумфа стигли тек у финишу меча. Хавијер Ернандес је постигао два гола, док су се по једном у листу стрелаца уписали Вејн Руни и Бразилац Фабио.

Вулверхемптон је тријумфом над Блекпулом најавио бег са дна табеле, а посао домаћем тиму олакшао је Дадли Кембел, који је добио црвени картон у 43. минуту.

Астон Вила је рутински победила Блекбурн у мечу који је поражена екипа завршила са играчем мање јер је искључен репрезентативац Новог Зеланда Рајан Нелсен.

Евертон је био сигуран у Ливерпулу против Сандерленда, а победника није било у окршају између Њукасла и Болтона (1:1).

Резултати:

Астон Вила - Блекбурн 4:1
Евертон - Сандерленд 2:0
Њукасл - Болтон 1:1
Виган - Манчестер Јунајтед 0:4
Вулверхемптон - Блекпул 4:0

Сутра играју Вестхем - Ливерпул и Манчестер Сити - Фулам, а у понедељак се састају Стоук и Вест Бромвич Албион.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи