Келн једини успешан домаћин

Фудбалери Келна једини су домаћи тим који је у данашњим поподневним мечевима 24. кола немачке Бундес лиге забележио победу, док је екипа Хановера успела да се задржи у врху табеле победом у Хамбургу над Сент Паулијем у самом финишу.

Келн је до вредних бодова против Фрајбурга дошао поготком немачког репрезентативца Лукаса Подолског у 89. минуту, а пред сам крај утакмице тријумфовао је и Хановер голом Кристијана Шулца.

Са сјајним партијама наставио је и Мајнц који је био бољи од Хофенхајма на гостовању (2:1). Иако је домаћин преко репрезентативца Аустрије Давида Алабе изједначио резултат у 83, само три минута касније Елкин Сото је довео Хановер до победе.

Победника није било у мечевима Шалке - Нирнберг (1:1) и Кајзерслаутерн - Хамбургер (1:1).

Резултати:

Кајсерслаутерн - Хамбургер 1:1
Келн - Фрејбург 1:0
Сент Паули - Хановер 0:1
Хофенхајм - Мајнц 1:2
Шалке - Нирнберг 1:1

Синоћ је Волфсбург на домаћем терену победио Борусију из Менхенгладбаха са 2:1, а вечерас од 18.30 часова у дербију кола играју шампион Бајерн из Минхена и лидер на табели Борусија Дортмунд.

Сутра се састају Ајнтрахт - Штутгарт и Вердер - Бајер Леверкузен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи