Барса вреба Рунија

Уколико му због секс скандала живот у Енглеској буде неподношљив, Барса ће понудити Вејну Рунију решење, однсоно уговор. Неименовани извор из каталонског клуба рекао је да у Барселони помно прате Вејна Рунија и спремни су да реагују уколико овај играч буде хтео да напусти Манчестер јунајтед.

Док једном не смркне другом не сване, а екипа Барслеоне ће покушати да искористи ову народну мудрост да у своје редове следећег лета доведе нападача Манчестер јунајтеда Вејна Рунија.

Каталонски клуб ће покушати да искористи хаос у Рунијевом приватном животу, настао после секс скандала, и да се наметне као решење за његове проблеме.

Руни се од почетка ове сезоне налази у центру пажње британских медија, али не због игара на терену, већ због секс афере са две проститутке, која му тотално преокренула приватан живот.

Нападач Манчестер јунајтеда једва је успео да спречи супругу Колин да га не остави, док је на терену постао мета противничких навијача, који немају милости према овом фудбалеру.

Британски Мирор (The Mirror) пренси изјаву анонимног извора из управе Барселоне, који каже да тај клуб помно прати ситуацију везану за Рунија, и да су, уколико овај играч више не буде могао да издржи на Острву, спремни одмах да реагују и да му понуде уговор.

"За сада не планирамо никакву акцију, али ако Рунијеви проблеми постану нерешиви, и уколико он буде хтео да оде из Енглеске, ми ћемо реаговати", навео је неименовани званичник каталонског клуба.

Да се Руни тешко суочава са целом ситуацијом потврдио је и менаџер "ђавола" Алекс Фергусон, који је забринут за свог фудбалера.

"Руни тек сад схвата шта значи бити у центру пажње због ствари које немају везе са фудбалом. Момак не може да окрене главу а да не види камере уперене у њега", рекао је Фергусон.

Ферги је на једном мечу већ изоставио свог играча, и тако га поштедео исмејавања противничких навијача, али неће имати луксуз да настави са том праксом.

Иако се поред Барсе за нападача Манчестера још од раније интересује и мадридски Реал, Рунијеви саиграчи су уверени су да тај фудбалер сасвим сигурно неће напустити клуб.

Имајући у виду да су афере попут Рунијеве код премијерлигашких играча честе, изгледа да ће бити довољно да се сачека следећи скандал да се пажња медија мало помери са нападача "ђавола".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи