Красић у Јувентусу

Милош Красић ново је појачање Јувентуса, ексклузивно сазнаје РТС. Красић у петак у Торину на лекарским прегледима. Трансфер вредан 15 милиона евра.

Јувентус коначно доводи Милоша Красића. "Стара дама" је постигла договор са московским ЦСКА, па ће српски репрезентативац врло брзо обући црно-бели дрес торинског клуба, сазнаје РТС.

Красић ће сутра бити у Торину на лекарским прегледима, а Московљани ће добити 15 милиона евра од Јувентуса.

Московски ЦСКА игра у четвртак увече квалификације за Лигу Европе са Анортозисом, а Красић није пријављен за меч "због повреде", јер уколико заигра бар један минут за "армејце" неће моћи да игра за Јувентус у истом такмичењу.

Спортски директор "Старе даме" Ђузепе Марота ће вечерас, или најкасније у петак у току дана потврдити трансфер плавокосог фудбалера. 

Цела прича око трансфера српског репрезентативца почела је још пре почетка Мундијала, а до данас је изгледало да од преласка Красића у Италију ипак неће бити ништа, јер Јувентус не можда да сакупи онолико новца колико траже "армејци".

У међувремену, Красић је одбио понуде више турских и енглеских клубова, како би прешао у Јувентус, што се на крају и остварило.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи