"Орлови" без Коларова

Александар Коларов ће због покиданих лигамената скочног зглоба највероватније пропустити прве четири утакмице квалификација за Европско првенство. Коларов се повредио на свом дебију за Манчестер сити против Тотенхема, а опоравак ће трајати од једног и по до три месеца.

Тек што је дебитовао за Манчестер сити, Александар Коларов се теже повредио. Дефанзивац "орлова" није имао среће на свом дебију, јер је на утакмици против Тотенхема покидао лигаменте скочног зглоба.

Процене су да ће Коларов са терена одсуствовати најмање месец и по дана, а према неким прогнозама опоравак би могао да потраје чак три месеца.

Имајући у виду да квалификације за Европско првенство почињу за 12 дана, фудбалер "орлова" ће вероватно пропустити прва четири меча која Србија игра против Фарских Острва, Словеније, Естоније и Италије.

Осим Србије, повреда Коларова је велики хендикеп и за Манчестер сити који је најозбиљније рачунао на српског фудбалера у овој сезони.

"Повреда је стигла баш у зао час када је требало да уигравамо нову екипу. Сада је свима јасно зашто сам инсистирао да имамо по више квалитетних фудбалера на свакој позицији", рекао је менаџер Манчестер ситија Роберто Манћини.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи