Интернасионал шампион Јужне Америке

Интернасионал из Порто Алегреа нови је шампион Јужне Америке. Бразилски тим је после победе у првом мечу и у реваншу финала савладао мексички Чивас резултатом 3:2. На крају утакмице полиција спречила обрачун играча на терену.

И јужноамеричка лига шампиона добила је свог првака. Трофеј Купа Либертадорес ове године одлази у Бразил, тачније у Порто Алегре.

Екипа Интернасионала је после победе у првој утакмици од 2:1 и у реваншу савладала мексичку екипу Чиваса из Гвадалахаре, резултатом 3:2.

Стрелци за бразилску екипу били су Собис, Леандро и Жулијан, док су за Чивас поготке постигли Фабијан де ла Мора и Омар Браво.

На крају утакмице, типично за дуеле јужноамериских екипа, могло је да дође до опште туче на терену, када су изнервирани Мексиканци желили да се обрачунају са играчима Интернасионала. Ипак сукоб већих размера спречила је полиција која се нашла на терену,.

Освајањем овог такмичења Интернасионал је поновио успех од пре четири године, када су такође били најбоља екипа на континенту. Пехар победнику предао је легендарни Пеле.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи