Белами плаћен да оде

Репрезентативац Велса Крег Белами следећих годину дана провешће на позајмици у Кардифу. Занимљиво је да ће Сити плаћати већи део плате, а разлог Беламијевог одласка је неслагање са Робертом Манћинијем, менаџером "грађана".

Манчестер сити је у прелазном року потрошио више од 125 милиона фунти за појачања, а богате газде "грађана" почеле су да плаћају и за одласке.

Крег Белами, репрезентативац Велса, коштаће око 2,5 милиона фунти да оде на позајмицу у Кардиф. Манћини је по сваку цену желео да "отера" пргавог Велшанина, али не у конкурентски клуб из Премијер лиге.

Белами, тако, одлази у свој родни град, само неколико дана пошто је јавно "испрозивао" Манћинија, изјавивши да Италијан није разговарао са њим већ шест месеци и да се понаша као да неки играчи нису део екипе.

Са голманом Шајем Гивеном је другачија ситуација. Ирац је слободан у избору нове средине, али је Манћини изјавио да би волео искусног голмана на клупи, пошто је Џо Харт "зацементирао" своје место међу стативама.

"Грађани" су, са друге стране, врло близу потписивања уговора са Џејмсом Милнером, репрезентативцем Енглеске и чланом Астон Виле.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи