Шкртел продужио уговор

Репрезентативац Словачке Мартин Шкртел продужио је уговор са Ливерпулом до 2014. године. Желимо да освојимо Премијер лигу, изјавио је Шкртел по потписивању новог уговора.

Фудбалер Ливерпула Мартин Шкртел продужио је уговор са тим Премијерлигашем на још две године, саопштено је данас. Шкртелов стари уговор истекао би за две године, а словачки фудбалер ће после потписивања новог остати на Енфилду до 2014. године.

"Веома сам задовољан. У Ливерпулу сам скоро три године, волим град, клуб и навијаче и срећан сам што сам потписао нови уговор. Ливерпул је један од највећих светских клубова и поносан сам што ћу овде играти наредне четири године", рекао је Шкртел за клупску телевизију.

Шкртел (25) је у Ливерпул дошао у јануару 2008. године из Зенита из Санкт Петербурга и усталио се у тиму поред Џејмија Карагера у одбрани.

"Пре него што сам дошао у Енглеску људи су причали да нисам довољно добар да играм у Ливерпулу, али мислим да сам им показао да греше. После потписивања новог уговора имам много самопоуздања и наставићу напорно да радим на сваком тренингу. Желимо да освојимо Премијер лигу", рекао је Шкртел.

"Црвени" су стартовали ремијем у првом колу Премијер лиге, одигравши са Арсеналом 1:1. На мечу су дебитовали Милан Јовановић и Џо Кол, а већина стандардних играча од прошле године остали су у тиму, који је као менаџер преузео Рој Хоџсон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи