Партизан "јури" Адија

Репрезентативни штопер Гане Ли Ади, после неколико недеља "очијукања" са Звездом, постао интересантан и Партизану. За сада нема понуда ни са једне стране Топчидерског брда, поручује Адијев менаџер.

Ли Ади, штопер из Гане који се већ недељама помиње као појачање Црвене звезде, могао би да заврши на другој страни Топчидерског брада. Наиме, Партизан, који активно тражи доброг дефанзивца, заинтересовао се за играча из Гане.

"Понуда није стигла из Хумске, али није ни са 'Маракане'. Да ли је занимљив Партизану? Јесте. Морам да додам да се и тим из Премијер лиге интересује за Адија. Подсећам да је реч о трећем штоперу репрезентације Гане, четвртфиналисте минулог Мундијала", изјавио је Горан Миловановић, агент Лија Адија.

"Црно-беле" очекује двомеч четвртог кола квалификација за Лигу шампиона, а тренер Александар Станојевић је већ неколико пута истицао да је његовом тиму потребан добар штопер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи