Озил, коначно, у Мадриду

Месут Озил ново је појачање Реала. Млади Немац одбио Сер Алекса Фергусона коко би отишао у шпанску престоницу. Трансфер вредан око 11 милиона фунти.

Нови клуб суперталентованог Месута Озила је Реал из Мадрида. После вишемесечног "сељакања" у Барсу, Манчестер јунајтед, Челси и Реал, Немац коначно одлучио да жели у шпанску престоницу, код "посебног".

На званичном зајту "краљевског" клуба пише да је Озил стигао у Мадрид и да је ново појачање клуба, али детаљи трансфера нису познати. Медији спекулишу да се ради о цифри од 11 милиона фунти.

После невероватних игара у Јужној Африци, млади Немац је скренуо пажњу највећих европских клубова попут Челсија, Манчестер јунајтеда и шпанских великана Барсе и Реала.

Највише су "загризли", чини се, Жозе Мурињо и Сер Алекс Фергусон, који је по сваку цену желео Озила у својој екипи, али је на крају пресудила жеља Немца да заигра за "краљевски" клуб.

Вердер је у петак одбио прву понуду Реала, али не и нову, јер су у клубу схватили да је боље да узму то што им се нуди, јер репрезентативцу Немачке уговор истиче наредног лета.

Долазак Озила у Мадрид вероватно ће натерати Муриња да прода неког од везних фудбалера, а медији у Шпанији пишу да ће то бити Рафаел Ван дер Варт, за којег сада нема места у тиму.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи