"Црвени" побегли Ланету

Док је Лане Јовановић потписивао аутограме навијачима Ливерпула, аутобус са његовим саиграчима и тренерем Хоџсоном "нестао" са паркинга. Лане се вратио таксијем у тренинг камп, где су га чекали саиграчи који су "плакали" од смеха.

Не требају само противнички играчи да пазе на Милана Јовановића. Док је Лане потписивао аутограме после лигашког меча са Арсеналом, аутобус са играчима Ливерпула је отишао, па је српски репрезентативац морао да се врати таксијем.

Играчи и тренер Хоџсон су ушли у аутобус, возач је упалио мотор и кренуо док је Јовановић и даље уживао у пажњи навијачу. Покушао је брзоноги Лане да стигне аутобус, али није успео у тој намери.

Навијачи су помогли задиханом Јовановићу, позвали су такси којим се српски репрезентативац вратио у тренинг камп у Мелвуду, где су га чекали саиграчи који су се "кидали" од смеха, пишу британски медији.

Наравно, није им, увек расположени, Лане замерио, али се може ускоро очекивати "наплата дуга".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи