Балотели преотео саиграчу дрес

Дрес са бројем 45 који је носио у Интеру, ново појачање Манчестер ситија Марио Балотели имаће и у новом клубу. Италијан је успео да наговори саиграча Грега Канингема да замене бројеве.

Тек што је дошао у нови клуб, бивши играч Интера Марио Балотели почео је да заводи ред. Млади Италијан је натерао свог саиграча из екипе Грега Канингема да мењају дресове, односно бројеве.

Канингем је у екипи Манчестер ситија носио број 45, исти тај број Балотели је носио у Интеру. После неколико дана убеђивања Канингем је попоустио, тако да ће ново појачање Ситија носити његов срећан број из Интера.

Задовољан договором Балотели је захвалио свом саиграчу на разумевању.

"Носио сам тај број од почетка каријере и желео сам да наставим и у Ситију. Канингем је био љубазан, изашао ми је у сусрет и заменили смо бројеве", рекао је Балотели.

Канингему је као утеха остала да ће у овој сезони носити дрес са бројем 22, који је пре њега носио капитен Ситија и његов саиграч из репрезентације Републике Ирске Ричард Дун.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи