Рикелме у репрезентацији

Привремени селектор фудбалске репрезентације Аргентине Серхио Батиста наговестио је да би фудбалер Хуан Роман Рикелме могао да се врати у национални тим.

Батиста је за Радио Ла Ред рекао како би волео да поново у тиму играју Рикелме и Лионел Меси. Двојица фудбалера су играли за репрезентацију на Олимпијским играма у Пекингу 2008. године, када је Аргентина освојила златну медаљу.

"Било би добро када би Рикелме и Меси заједно играли. Били су у тиму на Олимпијским играма у Пекингу и све се добро завршило", рекао је Батиста.

Батиста је рекао и да би могао да врати у репрезентацију фудбалере Интера Хавијера Занетија у Естебана Камбијаса, који нису били у саставу Аргентине на Светском првенству у Јужној Африци, када је екипу предводио Дијего Марадона.

Рикелме је напустио репрезентацију пре 17 месеци после сукоба са Марадоном, који је критиковао игру 32-годишњег фудбалера. Марадона је тада рекао да Рикелме неће бити од користи националном тиму.

Аргентина је прошле недеље победила Ирску са 1:0 у пријатељској утакмици, а "гаучоси" ће 7. септембра у Буенос Ајресу играти пријатељски меч против актуелног шампиона Европе и света Шпаније

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи