ФИФА кренула у инспекцију

У Русију стигла делегација ФИФА која ће спровести инспекцију стадиона. Поред Русије, још осам земаља жели организацију Мундијача 2018. или 2022. године.

Делегација Светске фудбалске федерације допутовала је данас у Русију како би спровела инспекцију стадиона на којима би могле да се играју утакмице Мундијала 2018. или 2022. године.

Поред Русије кандидатуре за организацију Светског првенства у фудбалу поднело је још осам земаља, међу којима су Енглеска и САД.

Делегација ФИФА прво ће посетити стадион у Санкт Петербургу, који се још гради.

Шеф шесточлане екипе ФИФА Харолд-Мејн Николс рекао је да ће делегација направити "објективну и реалну процену" могућности Русије да организује Мундијал.

ФИФА ће 2. децембра објавити имена домаћина Мундијала 2018. и 2022. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи