Реми у Ливерпулу

У дерби мечу првог кола Премијер лиге, Ливерпул и Арсенал на "Енфилду" одиграли нерешено (1:1). "Црвени" повели голом Нгога, у самој завршници Реина аутоголом донео бод "тобџијама". Дебитовао Лане Јовановић, "поцрвенели" Кол и Кошчелни.

Једини недељни меч Премијер лиге донео је много узбуђења и лепог фудбала, два гола, два црвена картона, на крају нерешено (1:1) у дуелу између Ливерпула и Арсенала. За домаће је дебитовао репрезентативац Србије Милан Јовановић.

Отварање сезоне на "Енфилду" дочекано је са много жеље, пошто је Ливерпул задржао најважније играче из прошле сезоне, а са неколико појачања најавио је и борбу за титулу после много година. Нови менаџер "црвених" указао је поверење новајлијама Џоу Колу и Милану Јовановићу од првог минута, док је на клупи остао Фернандо Торес.

Прво полувреме протекло је у обострано доброј игри, али није било узбуђења до самог финиша. А онда је Џо Кол обележио свој деби за "црвене" - црвеним картоном, после клизећег старта над Кошчелним.

Игра са играчем мање као да није сметала домаћој екипи, која на почетку другог дела игре долази до предности. Стрелац је Давид Нгог, који је наставио одличну голгетерску серију на почетку нове сезоне.

Поново већих узбуђења није било до самог финиша. У зауставном времену гужва испред голмана Ливерпула Реине, Шамак је шутирао, погодио стативу, а шпански голман уноси лопту у своју мрежу и доноси велико славље гостима из Лондона.

Међутим, ту није крај узбуђењима. Нови штопер "тобџија" Лоран Кошчелни, у само три минута успео је да "заради" две јавне опомене и попут Кола, деби обележи искључењем.

До краја меча, није било промене резултата. Обе екипе могу бити незадовољне освојеним бодом, пошто и Ливерпул и Арсенал ове године најављују борбу за трофеј Премијер лиге.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи