Стојке на прагу Олимпијакоса

Нова сезона нова селидба за Владимира Стојковића. Како извештавају португалски медији, први голман српске репрезентације ускоро би требао да оде на једногодишњу позајмицу у Олимпијакос.

Стојке опет пакује кофере и спрема се за селидбу, јер изгледа да ни ове сезоне за њега неће бити места у Спортингу из Лисабона.

Како пишу португалски медији, голман Србије, Владимир Стојковић, поново долази у редове црвено-белих, али не у Београд, него у атински Олимпијакос.

Српски голман је већ дуже време на мети грчког великана, а чека се коначан договор два клуба да Стојковић крене пут Атине.

Ипак и овог пута у питању је једногодишња позајмица, јер Стојке није успео да се избори за место првог чувара мреже код новог тренера Спортинга Паула Сержа.

Владимир Стојковић је од одласка из Црвене звезде 2006. године једино успео да редовно брани за репрезентацију Србије, а у протекле четири године наступао је за екипе Нанта, Витесеа, Спортинга, Хетафеа и Вигана.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи