Хјундаи уз Звезду

Најтрофејнији српски фудбалски клуб, Црвена звезда, добио је још јендог великог и изузетно важног спонзора. У питању је јужнокорејска фирма која се бави производњом аутомобила, Хјунадаи.

Уговор са Хјундаием је потписан на три године а технички детаљи уговора су пословна тајна. Хјундаи је други најзначајнији и највећи спонзор Црвене звезде у новој сезони.

Јужнокорејска фирма била је и генерални спонзор недавно завршеног Светског шампионата у фудбалу, који је одржан у Јужној Африци.

- Радујемо се новим пословним успесима и то је једини начин да се приближимо резултатима које су постизале раније генерације, то је једини начин да останемо упамћени по томе да смо радили све најбоље у интересу наше Звезде. Хјундаи је сарађивао са светским првацима-селекцијом Шпаније и природно је да сада сарађује са некадашњим светским клупским прваком. Уз Хјундаи имамо још већу обавезу добрих игара и резултата јер они су компанија која "фудбал игра" на врхунском нивоу. Сигурни смо да ће унапредити и нашу игру односно резултате. Црвена звезда ће наставаити да се развија и на терену и у маркентишко-спонзорском смислу - рекао је председник црвено-белих Владан Лукић и додао:

- Финансијски детаљи уговора су пословна тајна. У случају врхунских резултата бићемо награђени од стране Хјундаиа. Идемо корак по корак, прво да видимо шта ће за нас бити врхунски резултат.Врхунски резултат данас је да смо потписали уговор са светски познатом аутомобилском компанијом. Видећемо које су границе нашег максимума и видећемо шта је то што може да се назове озбиљним резултатом и успехом.
Хјундаи од 1999. спонзорише највеће фудбалске спортске догађаје као што су Европска и Светска првенства у фудбалу. Од сада ће представници Црвене звезде возити најразличитије моделе марке Хјундаи, а дресове играча красиће име ове реномиране аутомобилске куће. Уједно, сви чланови клуба добиће посебне бенефиције купујући аутомобиле Хјундаи. Позивам све Звездаше да возе Хјундаи, јер они улажу у оно што највише волимо - поручио је Владан Лукић.

Генерални директор Хјундаи Ауто Београд Славц Хабич истакао је:

- Надамо се и верујемо да ће ова сарадње бити успешна и дугорочна. Хјундаи у континуитету спонзорише највеће фудбалске спортске догађаје на глобалном нивоу, што је утицало да Хјундаи постане спонзор најтофејнијег српског фудбалског клуба - рекао је генерални директор Хјундаи Ауто Београда Славц Хабич, којем је председник Звезде уручио шал и дрес са бројем 10, на шта је он одговорио огромним кључем за који је рекао да покреће све Хјундаи аутомобиле.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару