Спектакл у Бањалуци

Велика еуфорија влада у Бањалуци пред реванш меч Борца против Лозане. Европа стиже у Бањалуку после 22 године, а реновирани Градски стадион дочекаће велики број навијача "црвено-плавих". Жељо без шанси против Хапоела, Широки се нада проласку против бечке Аустрије.

У четвртак, бањалучки Борац игра свој први меч у Европи пред домаћим навијачима, после 22 године. Противник је швајцарска Лозана, која је у првом мечу савладала освајача Купа БиХ (1:0). Очекује се велики број домаћих навијача на скоро реновираном Градском стадиону у Бањалуци.

"Осећа се позитиван притисак због великог очекивања јавности пред овај меч. Еуфорија међу навијачима ће нам бити мотив више да пружимо што бољу партију и избацимо Лозану. Осећамо одговорност, али сигурно да на крилима навијача можемо да прођемо даље", изјавио је Перица Станчески, везиста Борца.

Навијачи "црвено-плавих" са нестрпљењем очекују меч својих љубимаца у Европи и сами најављују велики спектакл на трибинама Градског стадиона у Бањалуци.

"Једва чекамо да истрчимо на терен и да чујемо песму наших верних навијача. Сигурно је да ће бити наш дванаести играч и са њима ће бити пуно лакше победити Лозану. Били су нам велика подршка и у првом мечу, али сутра очекујемо прави спектакл", речи су Вукашина Беновића, фудбалера који је у овом прелазном року појачао Борац.

Са друге стране, фудбалери Жељезничара имају мале шансе да прођу у наредни круг квалификација, пошто су у првом мечу изгубили од Хапоела у Тел Авиву (5:0). Реванш меч на стадиону Асим Ферхатовић Хасе - Кошево биће само формалност.

Још један представник из БиХ Широки Бријег, дочекује Аустрију из Беча, са активним резултатом. У првом мечу било је 2:2, па домаћини очекују а добром игром у реваншу обезбеде пласман у треће коло квалификација за Европа Лигу.

Број коментара 57

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару