Сити циља Коларова

Реал, чини се, одустао од довођења Коларова након што је Лацио одбио понуђењих 12 милиона евра. Ту ситуацију покушаће да искористи Манчестер сити чији тренер Роберто Манћини већ дуже прати игре Коларова.

Манчестер сити са својим "неограниченим" буџетом одлучио је да се укључи у трку са Реалом из Мадрида који већ дуже покушава да доведе Александра Коларова у своје редове.

Роберто Манћини већ дуже време прати игре Коларова и сада се одлучио да опвуче и конкретне потезе. Сигурно је да ће од помоћи бити то што Коларов наступа за Лацио, клуб у којем је Манћини завршио играчку и почео тренерску каријеру.

Према неким италијанским изворима читав трансфер би требало да се финализује до краја недеље.

Понуда Реала од 12 милиона је глатко одбијена и Реал се сада, барем по наводима у шпанским медијима, окренуо довођењу Ешлија Кола, фудбалера Челзија.

Лацио је већ и пронашао алтернативу Коларову. У питању је играч Портсмута и репрезентативац Алжира Надир Белхађ.

Манћинију се код Коларова посебно свиђа његова висина и могућност да игра на више позиција, посебно на средини терена, улога која је знатно офанзивнија од оне коју је играо у Лацију. Сити је Лациу послао понуду од 15 милиона фунти.

Манчестер сити је већ ангажовао Џерома Боатенга за 10 милиона и репрезентативца Шпаније Давида а висина тог трансфера је 24 милона фунти.

Сити покушава да доведе још једног нападача а први пик је, барем у овом тренутку, лоши момак италијанског фудбала, Марио Балотели. Италијански медији тврде да је Манчестер сити већ понудио Интеру 21 милион фунти али и да је ту понуду Интер глатко одбио. Према тим наводима, Интер је понудио да у замену за Балотелија Сити у супротном смеру пошаље Карлоса Тевеза. Међутим, у управи Манчестер ситија истичу да тако нешто не долази у обзир.

Друга опција је нападач Волзбурга Един Џеко, али препреку том трансферу представља висина обештеђења. Наиме, Волзбург за Џека тражи 50 милона фунти.

Џеко је у изјави за немачки Кикер рекао да је дошло време да наступа за велики европски клуб како би могао даље да напредује и да се нада да ће челници Волзбурга то препознати и да ће га пустити да оде.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару