Јурњава за Красићем

Представници Јувентуса враћају се у Италију из Москве необављена посла у вези са трансфером Милоша Красића из ЦСКА. То ипак не значи да неће бити ништа од договора. 

Спортски директор Ђузепе Марота одлучио је да за сада прекине преговоре са руским тимом уз објашњење: "Јувентус није дошао на аукцију већ да купи играча. У ЦСКА знају нашу понуду, ако је прихватају нека нам се јаве." 

На неки начин ово је неуспех Мароте јер је клуб у таквој ситуацији да реновира највећи део запослених, од кувара преко играча до спортског директора.
 
Марота је на ново радно место ступио пре десет дана и ови први покушаји веома су значајни и за клуб и за њега због чега се повратак без уговора може сматрати неуспехом. Поготово јер је Милош Красић већ договорио своје услове са црно-белима, тврде италијански медији.
 
Ситуација се развијала ка очекиваном крају до среде увече када је Манчестер сити послао понуду а наводно, преносе неки интернет медији, и Арсенал се укључио у трку. Интер је изгледа одустао од покушаја да доведе крило репрезентације Србије.
 
Ипак, незванично, кажу италијански новинари који прате национални тим у Јужној Африци, у Јувентусу су и даље оптимисти да ће постићи уговор и довести Милоша Красића. То у овом тренутку зависи само од воље управе московског тима.
 
Многи италијански новинари били су присутни на конфренцији за медије репрезентације Србије у четвртак, али Красић није желео да одговара на питања у вези са клупском будучношћу осим:
 
"Препустио сам све у вези са трансфером људима којима верујем. Концентришем се на репрезентацију и Светско првенство и то је једино што ме у овом тренутку интересује."

Једино што је Красић рекао у пролазу италијанским новинарима је да би волео да игра у Италији. Медији са Апенинског полуострва су пустили још једну гласину, овог пута у вези са Миланом Јовановићем. Наиме, они тврде да тај уговор који је Јовановић потписао са Ливерпулом није тако чврст те да би нови тренер Интера Рафа Бенитес зелео да тренира Јовановића, али сада у Интеру.


 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару