Красић нови Недвед

Јувентус убедио челнике ЦСКА да пусте Милоша Красића да се придружи торинској "старој дами", пише Газета дело спорт, наводећи да трансфер још увек није закључен али да су Московљани импресионирани понудом Јувеа.

Детаљи овог уговора још нису објављени, али Газета дело спорт пише да су обе стране задовољне договором, те да би читав посао око преласка Милоша Красића у Јуве могао бити окончан наредних дана.

Кориере дело спорт пише да Јувентус има озбиљну предност у односу на главне ривале, Манчестер јунајтед у Арсенал, као и Интер, који је, такође, озбиљно заинтересован за уговор плавокос везног играча српске репрезентације.

Красићев агент Дејан Јоксимовић је потврдио да Милош Красић жели да пређе у редове Јувентуса.

"Милош жели да пређе у Јувентус", рекао је Красићев менаџер Дејан Јоксимовић.

"Једине конкретне понуде које су стигле у његов клуб су из Јувентуса и Фенербахчеа. Фенер је нарочито заинтересован за Красића и нуди дупло више новца али Милош није нарочито заинтересован да игра у Турској".

"Руси знају да им је ово прилика да зараде, а поред тога Красић се одужио клубу добрим играма и професионалним односом. Време је да оде и верујем да га неће задржавати. Очекујем да Красић потпише за Јувентус ових дана у Јужној Африци", рекао је Јоксимовић.

Лист наводи да је Рафаел Бенитез, који би до среде могао преузети Интер, ставио Красића високо на листу жеља, коју је проследио Масиму Моратију, уз Стивена Џерарда, Дирка Кујта и Хавијера Маскерана.

Италијанска штампа даје Јувентусу предност о односу на остале клубове, јер "су преговори већ далеко одмакли", односно сви детаљи Красићевог преласка су договорени, а на "уговору недостају само потписи".

Коријере дело спорт наводи, такође, да би читав посао могао бити окончан већ до уторка, а Красић би, према најавамо, могао добити око 15 милиона евра, док ЦСКА има две опције, да узме паре или доведе Вићенца Јакинту уз нешто мање обештећење.

"Шта год да уради, Јувентус мора реаговати брзо, јер је Интер одлучан да појача екипу", пише Коријере дело спорт.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару