Анчелоти хоће Тореса

Анчелоти и Дрогба хоће да виде Тореса у Челсију. Репрезентативац Обале Слоноваче одушевљен могућношћу да у шпицу игра са шпанским нападачем. За евентуални трансфер Абрамович би морао да "искешира" 50 милиона фунти. Лоша финансијска ситуација у Ливерпулу иде на руку управи "плаваца"

Тренер Челсија, италијански стручњак Карло Анчелоти, признао је да би волео да у редовима своје екипе види нападача Ливерпула Фернанда Тореса.

Са мишљењем свог тренера сагласио се и најбољи стрелац екипе Дидије Дрогба, који је одушевљен могућношћу да у нападу игра заједно са шпанским голгетером.

И поред тога што је јавно изразио интересовање за шпанског репрезентативца, Анчелоти сматра да би довођење најбољег играча Ливерпула било тежак задатак, чак и за Романа Абрамовича.

"Није Дрогба једини који би волео да игра са Торесом, и ја бих волео да играм са њим. Он је за сада Ливерпулов играч, а ми имамо два одлична нападача", рекао је Анчелоти.

За услуге шпанског фудбалера, газда Роман би морао да издвоји више од 50 милиона фунти, али ни та сума не би била проблем за богатог Руса. Највећа препрека је жеља Ливерпула да задржи своје најбоље играче.

Ипак, имајући у иду да је клуб са Енфилда у великим дуговима, и да се крај кризе и даље не назире, није искључено да шпански репрезентативац ипак напусти "црвене".

Амерички власници и даље траже потенцијалне купце за клуб, док Рафаел Бенитез тражи 60 милиона фунти за појачања.

Ситуација у којој је Ливерпулов менаџер условио опстанак на клупи екипе, са очувањем постојећег тима и скупим појачањима, док истовремено клуб очајнички тражи излаз из кризе, не оставља равнодушнима ни најбоље играче ове екипе.

Ливерпулу ће бити тешко да задржи своје најбоље првотимце, гладне трофеја, поготово имајући у виду да клуб ове године није обезбедио учешће у Лиги шампиона.

Ако то узмемо у обзир, евентуална понуда од 50 милиона фунти, која би дошла из Лондона, била би превише добра да би се могла одбити.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи