Анри иде "преко баре"

Француски фудбалер, Тјери Анри, спреман да се, на заласку каријере, опроба у МЛС Лиги. После успешне епизоде у Барси, легенда Арсенала иде "преко баре".

После Лондона и Барселоне, Њујорк је највероватније следећа дестинација Тјерија Анрија, пишу острвски медији.

После успешне епизоде у Барселони, са којом је освојио толико жељену Лигу шампиона, фантастични Француз "пакује кофере" и сели се у САД, где ће појачати Њујорк Ред Булс.

Ове сезоне Анри је више на клупи него на терену, а предност имају млађи играчи, попут Педра Родригеса, а у самом нападу је паклена конкуренција.

Анри је, пре Барселоне, играо за лондонски Арсенал, за који је постигао 174 гола у 254 утакмице, чиме је постао легенда "тобџија". На Камп ноу стигао је пре три године, а за шампиона Шпаније постигао је 35 голова на свега 78 мечева.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи