Доста му свега

Излив беса и немоћи Стивена Џерарда после фрустрирајуће сезоне, освојеног седмог места и, на крају, ремија са слабашним Халом. "Стиви Џи" грубо одгурнуо дечака који му је после утакмице тражио дрес. Будућност капитена "црвених" под знаком питања.

Стивен Џерард није могао да дочека крај сезоне у Премијер лиги. Седмо место Ливерпула, силна натезања са управом, серија повреда и лавина гласина где ће кључни играчи овог тима наставити каријеру препунили су чашу стрпљења капитена тима са Мерсисајда.

Цену је платио млади навијач Ливерпула, који је после ремија са Халом утрчао на терен и од капитена "црвених" затражио дрес. Џерард га је бесно одгрунуо...

Истовремено, такав развој ситуације задовољно су посламтрали челници Манчестер ситија, који су спремили 40 милиона фунти за Џерарда, сматрајући да, после ове сезоне, љубимац Копа нема разлога за останак на Енфилду.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи