Марадонини "маторци"

У дресу "гаучоса", вероватно последњи пут, Ариел Ортега. За пријатељски меч са Хаитијем, који је хуманитарног карактера, Марадона пружа прилику и Мартину Палерму.

Док већина репрезентација "муку мучи" са подмлађивањем тима, други немају тај проблем, а чак раде и супротно. Дијего Армандо Марадона, селектор Аргентине, за пријатељски меч са Хаитијем, позвао у репрезентацију Ариела Ортегу и Мартина Палерма.

Марадона је, откако је преузео национални тим, испробао преко сто играча, а сада је морао да се ослони на стару гарду и играче из аргентинске лиге, јер неће моћи да рачуна на европске звезде за утакмицу која се игра 5. маја, око 1,200 километара југозападно од Буенос Ајреса.

Пријатељска утакмица има пре свега хуманитарни карактер, јер ће сва прикупљена средства отићи за помоћ жртвама катастрофалног земљотреса који је погодио Хаити.

Ортега, који је играо на Мундијалима 1994, 1998. и 2006. године, до скоро размишљао је о пензији после великих приватних проблема претходних година, нарочито због проблема са алкохолом.

Ова утакмица вероватно ће бити последња за Ариела Ортегу у националном дресу, док се палермо и даље нада позиву за Мундијал, јер је заиста био "џокер" Марадони у последњим утакмицама квалификација.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи