Желим да играм у финалу

Фудбалер Фулама Боби Замора рекао је да ће урадити све како би се што пре опоравио од повреде и спремно дочекао финалну утакмицу Лиге Европе против Атлетика из Мадрида.

Фулам је у реванш утакмици полуфинала Лиге Европе победио Хамбург и пласирао се у финале тог такмичења, прво у клупској историји у једном европском такмичењу. Фудбалери Атлетика су из такмичења избацили Ливерпул.

Замора је играо повређен и изашао је из игре на почетку другог полувремена. Он ће највероватније пропустити предстојећу утакмицу у Премијер лиги против Вест Хема, како би се опоравио од повреде ахилове тетиве.

"Очајнички желим да играм у финалу, па ће следећих неколико недеља бити веома важне. Можда смо се коцкали мојим наступом, али желео сам да играм. То није била моја најбоља партија, али задовољан сам што сам учествовао у победи", рекао је Замора.

"Мислим да нећу играти против Вест Хема, али видећемо. Желим да будем сигуран да ћу бити потпуно спреман за финале", додао је он.

Замора је истакао утицај тренера Роја Хоџсона на учинак екипе.

"Тренер је сјајан. Увек изгледа смирено. Добро смо увежбани на тренингу и то се види на утакмицама. Показали смо карактер, дух и жељу. Нема сврхе да играте утакмице, ако у њима не дајете све од себе", рекао је Замора.

Финална утакмица Лиге Европе игра се 12. маја у Хамбургу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи