Џон Негоди, сам против свих

Како Камерунац бије у сред Ирана? Одговор на то питање можете видети у приложеном видеу. Џон Негоди "полудео" после фудбалског меча у Ирану, па је покушао да се обрачуна...па скоро са свима.

Вероватно инспирисан филмом "Умри мушки", и главним јунаком Џоном Меклејном, Камерунац, такође Џон, али Негоди, помислио је да све може сам. Сигурно је сањао да ће једног дана постати светски познат фудбалер, а сада су му се снови испунили.

Наиме, Камерунац је фудбалер иранског тима Пајам Корасан, а по завршетку утакмице са Тарбиат Машада, који је његов тим изгубио, Негоди је приредио шоу за све присутне.

Негоди је трчао по читавом терену и ударао, па буквално кога је стигао. Ко год се испречио овом фудбалеру "добио је по носу".

Остали играчи можда су испровоцирали Негодија, али је непознато шта је тачно повод за овај бруталан напад Камерунца.

Ни полиција није успела да смири Камерунца, којег је неко, очигледно опасно изнервирао. Ипак, вероватно када му је понестало снаге, Нагоди је накако изведен са терена.

Још је непознато колика казна чека овог фудбалера, али ће се сигурно после ње запитати да ли ће се још једном овако понашати. А можда и промени спорт, па се опроба и у рингу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи