Потсмуту - 9

Управни одбор енглеске Премијер лиге у среду ће донети одлуку да Портсмуту буде одузето девет бодова, јер стечајни управник Ендрју Андронику није пружио доказ да је обезбеђен новац за покривање великог дефицита у клупској благајни.

Челници Премијер лиге састаће се са стечајним управником уочи сутрашњег састанка, али то неће ништа променити, јер је Андронику данас саопштио да би решење могло да буде пронађено за шест до осам недеља.

Андронику се у понедељак у Ливерпулу састао са бизнисменом Робом Лојдом, који заступа за сада непознате инвеститоре заинтесесоване да уложе новац у Портсмут, али конкретног договора није било.

"Састао сам се са Лојдом и рекао му да понуду сматрам озбиљном, али да су ми потребни докази да будући инвеститори заиста имају тај новац. Он зна шта треба да уради да бисмо могли да наставимо преговоре", рекао је Андронику.

Портсмут је тренутно на последњем месту у Пемијер лиги са свега 19 бодова из 29 утакмица, а уколико му буде одузето девет бодова, изгубиће и теоријске шансе да се спаси испадања.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи