Меси уништио Валенсију

Фудбалери Барселоне победили су Валенсију са 3:0 у утакмици 28. кола шпанске Примере. Троструки стрелац на мечу био је Аргентински репрезентативац Лео Меси.

Играчи Валенсије играли су од 69. минута са играчем мање после искључења Мадура. За Валенсију је наступио и Никола Жигић који је једино успео да упише жути картон у 90. минуту сусрета.

Фудбалери Тенерифа победили су Еспањол са 4:1 и остварили тек другу победу на последњих 13 утакмица у првенству. Голове за Тенерифе постигли су Хуан Франсико Мартинес у 49. и 90. минуту, као и Рикардо Перес и Алехандро Алфаро. Једини гол за гостујући тим постигао је Верду Фернандес.  Фудбалери Тенерифа су овом победом напредовали за једну позицију, али су и даље у зони испадања, на 18. месту са 23 бода, а Еспањол је остао на 14. позицији са пет бодова више.

Виљареал је на свом терену победио Херес са 2:0, головима Хосебе Љорентеа у 32. и Дамијана Ескудера у судијској надокнади времена. Фудбалери Виљареала су девети на табели са 36 бодова, док је Херес, после 17. првенственог пораза, остао последњи са 15 бодова.

Алмерија је победила Малагу са 1:0 голом Фернанда Соријана у 56. минуту и поправила пласман за једну позицију на табели. Алмерија је сада 10. са 33 бода, а Малага је остала на 15. месту са шест бодова мање.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи