Дел Пјеро верује у добар резултат

Капитен Јувентуса Алесандро дел Пјеро рекао је да је уверен да ће његова екипа у предстојећим утакмицама осмине финала фудбалске Лиге Европе елиминисати Фулам и оценио да торински црно-бели могу да се пласирају у финале тог такмичења.

Фудбалери Јувентуса сутра од 21.05 у Торину играју против Фулама, прву утакмицу осмине финала Лиге Европа.

Црно-бели су такмичење у Лиги шампиона завршили у децембру, после групне фазе, па ће у другом по важности европском фудбалском такмичењу покушати да остваре што бољи резултат.

"Морамо добро да одиграмо против Фулама. Током такмичења у 'нокаут' фази после сваког меча можете себи да постављате нове циљеве. Ми опрезно идемо од утакмице до утакмице, све до финала", рекао је Дел Пјеро.

У тиму Јувентуса неће бити централног бека Ђорђа Кијелинија због повреде.

Фудбалери Фулама поручили су да се не плаше Јувентуса и да ће покушати да изборе добар резултат пред реванш у Лондону.

"Не плашимо се никога. Спремни смо за сваког противника", рекао је дефанзивац Фулама Џон Пентсил за сајт Уефе.

Фулам је у шеснаестини финала елиминисао браниоца трофеја Шахтјор из Доњецка укупним резултатом од 3:2.

Тренер енглеске екипе Рој Хоџсон рекао је да његови играчи могу да остваре добар резултат у Лиги Европе.

"Због многобројних утакмица нисмо ни размишљали о дуелу са Јувентусом. Многи нам нису давали велике шансе за висок пласман, али верујемо да можемо до доброг резултата. Ако то остваримо, писаћемо историју Фулама. Али, Јуве је Јуве, велики тим, не само у Италији већ у Европи", рекао је Хоџсон.

Капитен Фулама Дани Марфи пропустиће сутрашњу утакмицу због суспензије, а у саставу неће бити ни Стефано Окака, Клинт Демпси, Енди Џонсон и Ники Шори.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи